Grønland på Nordisk Forum 2014

Nordisk forum

Martha Lund Olsen repræsenterer Grønland på Nordisk Forum 2014

Martha Lund Olsen deltager på Nordisk Forum, som forløber med overskriften: New Action on Women’s Rights og afholdes 12. – 15. juni 2014 i Malmø.

Udover Martha Lund Olsen deltager også ligestillingsministrene fra de øvrige nordiske lande. På Nordisk Forum vil Martha Lund Olsen bl.a. deltage i en ministerpanel-debat, ligesom hun er udset til at holde en tale ved afslutningsceremonien. På konferencen deltager også chefen for UN Women, Phumzile Mlambo-Ngcuka, der blandt andet har været Sydafrikas første kvindelige vicepræsident i årene 2005-2008.

Nordisk Forum - New Action on Women’s Rights er arrangeret af organisationer under de nordiske kvindebevægelser i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige.

Under konferencen mødes organisationernes repræsentanter med politikere, embeds-mænd, forskere, aktivister og repræsentanter fra civilsamfundet og erhvervslivet m.fl. for at tage pulsen på de ligestillingspolitiske udfordringer og formulere konkrete mål og strategier for at opnå ligestilling i de nordiske samfund.