Finn Karlsen på rundtur i Sydgrønland

Naalakkersuisoq for Fiskeri, Fangst og Landbrug, Finn Karlsen, rejste i går, mandag, på en seks dages lang rundrejse i Sydgrønland.

Det første borgermøde fandt sted i går aftes i Alluitsup Paa. Ifølge hans rejseplan er der afsat i alt fire borgermøder.

- Det er meget vigtigt for mig, at tale med borgerne, og lytte til dem, og høre deres meninger. Derfor er der afsat tid til så mange borgermøder, understreger Finn Karlsen.

I dag, tirsdag, vil der være borgermøder i Narsarmiit, Aappilattoq og Nanortalik.

De Samvirkende Fåreholderforeninger afholder den ordinære årlige generalforsamling i Narsaq, den 27. juni, hvor Finn Karlsen holder tale.

- Hovedformålet med rejsen i Sydgrønland er deltagelse på De Samvirkende Fåreholderforeningers årlige generalforsamling. I forbindelse med deltagelsen på generalforsamlingen får jeg lejlighed til at rejse rundt i Sydgrønland, hvor jeg også får mulighed for at tale med andre borgere, siger Finn Karlsen.

Naalakkersuisoq for Fiskeri, Fangst og Landbrug, Finn Karlsen, skal blandt andet holde møde med fiskeriselskabet Artic Prime Fisheries, Qaqortoq, borgmester i Kommune Kujalleq, Jørgen Væver Johansen, og fisker- og fangerforeninger i Qaqortoq og Narsaq.

Medlemmet af Naalakkersuisut vender tilbage til Nuuk, mandag, den 30. juni.