Nunaoil A/S har afholdt ordinær generalforsamling

Nunaoil

Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling hos Nunaoil A/S i Nuuk.

På dagsordenen var blandt andet godkendelsen af selskabets årsrapport.

Selskabet har haft en væsentlig omsætning ved salg af seismik (en geofysisk metode, hvor undergrunden kan kortlægges via udbredelsen af lydbølger, red.) i de senere år. Disse er dog ikke længere en særlig stor del af selskabets indtjening, da efterspøgslen på seismisk data ikke længere er til stede.

Derfor viser årsrapporten også et forventet underskud på 8,8 millioner kroner, da der endnu ikke er gjort et kommercielt fund af olie, som har kunnet sætte gang i forretningsgrundlaget.

På generalforsamlingen blev bestyrelsesmedlemmerne Frank Dinhoff Pedersen, Olav Sivertsen, Tine Pars og Peter Helmer Steen genvalgt.

Derudover kunne Nunaoil byde Naja Joelsen velkommen som nyt bestyrelsesmedlem.

I samme forbindelse sagde bestyrelsen farvel til bestyrelsesmedlemmet, Lida Skifte Lennert, der har været en del af bestyrelsen siden 2006.

”Jeg vil gerne takke for den indsats, som Lida Skifte Lennert har lagt i bestyrelsen gennem årene. Det er med vemod, at vi siger farvel, men også for at kunne give plads til nye kræfter. Derfor er det en glæde, at vi byder Naja Joelsen velkommen, og vi ser frem til et godt samarbejde i de kommende år,” udtaler Aleqa Hammond, Formand for Naalakkersuisut.

For yderligere kontakt:

Rasmus Pedersen, afdelingschef, Bestyrelsessekretariatet, tlf. 34 5127