Stor interesse ved borgermødet i Maniitsoq

Formand for Naalakkersuisut Aleqa Hammond afholdt bogermøde i Maniitsoq den 20. februar 2014, for ca. 80 fremmødte borgere.

Formand for Naalakkersuisut indledte med at fremlægge Naalakkersuisuts allerede igangsætte tiltag og planer for de kommende år, herunder Naalakkersuisuts lovforslag til Inatsisartuts forårssamling 2014.

Efter fremlæggelsen var der åbent for spørgsmål for de fremmødte, hvor spørgelysten var stor og mange relevante spørgsmål blev stillet Formand for Naalakkersuisut. Spørgsmålene handlede bl.a. om, hvornår det næste erhvervsmæssige skridt tages. Borgermødet i Maniitsoq var vellykket med mange gode bidrag fra de fremmødte borgere.

Formand for Naalakkersuisut benyttede også lejligheden under sit ophold i Maniitsoq til at spise frokost sammen med de ældre i deres forsamlingscenter, arrangeret af husets brugere. Herudover blev der også budt på kaffe og sang fra medarbejdere og husets beboere på Angerlarsimaffik Neriusaaq (Plejehjemmet Regnbuen). Leder af plejehjemmet fremlagde endvidere deres fremtidige planer samt andre udviklingstiltag inden for plejeområdet.

Endvidere deltog Formanden for Naalakkersuisut i uddeling af IPAD for elever i Atuarfik Kilaaseeraq.

For yderligere info, kontakt ministersekretær Tina Davidsen, mobil 48 51 23.