Stor spørgelyst ved borgermødet i Sisimiut

Formand for Naalakkersuisut Aleqa Hammond afholdte bogermøde i Sisimiut den 22. februar 2014, for ca. XX fremmødte borgere.

Formand for Naalakkersuisut indledte med at fremlægge Naalakkersuisuts allerede igangsætte tiltag og planer for de kommende år, herunder Naalakkersuisuts lovforslag til Inatsisartuts forårssamling 2014.
Borgermødet i Sisimiut var, i lighed med borgermødet i Maniitsoq den 20. februar 2014, vellykket med mange gode bidrag fra de fremmødte borgere. Efter fremlæggelsen var der åbent for spørgsmål for de ca. 100 fremmødte, hvor spørglysten var stor, hvor mange relevante spørgsmål blev stillet for Formand for Naalakkersuisut, bl.a. flytning den administrative styring af selskaber, arbejdspladser, herunder ikke mindst råstofinitiativer samt det grønlandske sprog.

Formand for Naalakkersuisut mødtes også med borgmester i Qeqqata Kommunia, Hermann Berthelsen, som afholdt møde med ældreforeningen vedrørende deres kommende aktivitetshus. Herudover mødtes Formanden med KNI A/S’s ledelse og hilste på medarbejderne under sit ophold i Sisimiut. 

 


For yderligere info, kontakt ministersekretær Tina Davidsen, mobil 48 51 23.