Fortsat fremgang i Royal Greenland A/S

Landets største virksomhed Royal Greenland A/S har netop afholdt ordinær generalforsamling. Selskabet har leveret et resultat på 100 mio. kr. Til trods for en lille resultatmæssig nedgang i forhold til sidste år, anser Naalakkersuisut resultatet for meget tilfredsstillende. Det er meget vigtigt at Royal Greenland nu for tredje år i træk er i stand til at levere en positiv indtjening.

Naalakkersuisut har fulgt selskabet tæt i arbejdet med indførelsen af den nye strategi om at blive ”North Atlantic Champion”. Naalakkersuisut er naturligvis meget glad for strategien og den vej som ligges. Det er tydeligt at ”North Atlantic Champion” styrker l landet ved at have fokus på forædling og udvikle nordatlantiske fiskeressourcer til mulig gavn for ejeren som i sidste ende er hele det grønlandske samfund. Formand for Naalakkersuisut, Aleqa Hammond, udtaler:

”Først og fremmest skal der lyde et stort tillykke til alle medarbejdere, ledere og bestyrelse for igen for tredje år i træk at levere et flot resultat. Vi skal huske at selvom det går godt lige nu, må vi ikke hvile på laurbærerne, men fortsat sætte i, for at finde løsninger og muligheder. Royal Greenland er i kraft af sin størrelse en meget vigtig aktør i landet. Alt hvad i udfører og måden i gør det på – har betydning for mange afledte effekter i resten af samfundet. Jeg vil derfor ønske alle en god arbejdslyst i det nye år og held og lykke fremover”.

Naalakkersuisut har valgt følgende til bestyrelsen, som derfor fortsætter med følgende sammensætning:

 

-       Formand, Niels De Coninck – Smith

-       Medlem, Pitsi Høegh

-       Medlem, Sara Heilmann

-       Medlem, Pernille Fabricius

-       Medlem, Peder Tuborgh

 

Medarbejderne har valgt Lars Berthelsen, Peter Korsbæk og Niels Ole Møller.

 

Kontakt for yderligere oplysninger, Kontorchef Rasmus Pedersen, mobil: +299 558747