Nyansættelse af personlig rådgiver

Nyansættelse af personlig rådgiver for Naalakkersuisutmedlemmet Karl Lyberth

Naalakkersuisutmedlemmet for Fiskeri, Fangst og Landbrug har pr. 2. januar 2014 ansat Tom Ostermann som sin personlige rådgiver. Tom Ostermann er 46 år og uddannet politimand. Han har i sin erfaringserfaring blandt andet beskæftiget sig med lederuddannelse i politiet, lederaspirant i Mittarfeqarfiit, autoriseret forsvarer for Retten i Grønland, erhvervs- og turistkonsulent i Qaasuitsup Kommunia og fiskerikonsulent og salgskonsulent i Royal Greenland. Tom Ostermann har også erfaring i enkelmandsvirksomhed igennem 3 år.

Valget for at ansætte Tom Ostermann i en stilling som min personlige rådgiver har jeg overvejet i en længere periode. Det er min indstilling, at Tom er engageret og igangsættende og fungerer struktureret og velorganiseret herunder jeg kan mærke, at han besidder kvalitetsbevidsthed og serviceminded og ikke mindst at han er resultatsøgende og ansvarsbevidst. Herudover har Tom erfaring i at videreudvikle fiskere i det kystnære fiskeri samt finansieringsforhold for disse ved at han på personlig plan har drevet konsulentvirksomhed.
Disse kvalifikationer har gjort at jeg har ønsket at ansætte ham som min personlige rådgiver, siger Naalakkersuisutmedlemmet for Fiskeri, Fangst og Landbrug Karl Lyberth.

Cirkulærer om ansættelse og aflønning af særlige rådgivere for medlemmer af Naalakkersuisut af 1. januar 2014