Aftale om tæt samarbejde

Great Greenland logo

Great Greenland A/S og Kopenhagen Fur har i dag indgået aftale om tæt samarbejde.

Allerede sidste år etablerede Great Greenland A/S og Kopenhagen Fur samarbejdet i form af en målrettet informationskampagne om det bæredygtige ”brand” sælskind fra Grønland.

Med aftalen bliver dette samarbejde yderligere styrket i form af en egentlig samarbejds- og markedsføringsaftale, der har til hensigt at skabe øget salg af skind. For Great Greenland kan dette betyde, at sælskind fra Grønland vil blive solgt på en af verdens bedste auktionsplatforme med Kopenhagen Fur i spidsen som en af de absolut mest professionelle virksomheder på markedet. Forhåbningen er et øget salg af sælskind og større kendskab til Great Greenlands kvalitetsprodukter.

For de grønlandske fangere kan dette betyde en mulighed for på sigt at styrke handlen og omsætningen med grønlandske sælskind. Det er endvidere forhåbningen, at det forventede øgede salg af grønlandske sælskind vil være med til igen at skabe en rentabel og bæredygtig ramme for Great Greenland A/S at operere i.

Kopenhagen Fur har gennem mange år bevist, at det er en meget stærk og førende international platform for salg af skind gennem auktioner af mange skindtyper.
Naalakkersuisut bakker op om dette nye tætte samarbejde i håbet om, at grønlandske sælskind igen får den retmæssige bæredygtige status i mange produktioner og kollektioner fremover, som skindet og ”brandet” fortjener.

Formand for Naalakkersuisut, Aleqa Hammond:
- Kopenhagen Fur er derfor på mange områder den helt rigtige samarbejdspartner for Grønland.