Reminder

Ilulissat

Reminder om indstilling af Miljø- og Naturpris 2013!

Hvem gør en indsats for miljøet og naturen i Grønland?

Hvem øger vores viden om naturen og miljøet i Grønland?

Hvem hjælper til at holde Grønland rent?

Kom med forslag til modtagere af Miljø- og Naturprisen for 2013

I 2004 besluttede Landsstyret at der skal tildeles en Miljø-og Naturpris hvert år. Den første pris blev tildelt i 2007, og siden er der blevet tildelt priser hvert år.

I år er det 7. gang, at Miljø-og Naturprisen bliver tildelt, og alle kan komme med en indstilling til hvem der skal have prisen, hvis nedenstående formål bliver opfyldt:

Prisen tildeles som en påskønnelse af personer, institutioner eller organisationer, der som foregangsmænd og ildsjæle er med til at løfte natur- og miljøbevidstheden hos os alle, eller som med deres projekter yder en konkret indsats for at forbedre miljøet i Grønland.

Det vil sige enkeltpersoner, institutioner eller organisationer, der gør en forskel for miljø og natur i Grønland, eller øger vores bevidsthed om miljøet og naturen, kan modtage en pris fra Selvstyret.

Departement for Boliger, Natur og Miljø opfordrer alle som kan komme med et forslag til en kvalificeret kandidat til at sende en indstilling til departementet inden 31. oktober 2013.
Indstillingen skal indeholde en begrundelse for indstillingen, samt kontaktoplysninger på den eller de personer der sender indstillingen.

Indstillingen sendes til:

Departement for Boliger, Natur og Miljø
Postboks 1614
3900 Nuuk

Email: ipan@nanoq.gl