Formanden for Naalakkersuisut mødtes med CSR Greenland

 

Mødet mellem Formanden for Naalakkersuisut og CSR Greenland var kendetegnet ved enighed om at fortsat fokusere på social ansvarlighed (Social Responsibility) som positive værdier for den videre samfundsudvikling, og et udvidet samarbejde igangsættes. 

CSR Greenland udtrykte under mødet, at de på alle måder ønsker et godt samarbejde med det nye Naalakkersuisut med henblik på at sikre en bæredygtig udvikling for Grønland og er glade for, at Formanden for Naalakkersuisut bød dem på kaffe. 

Formanden for Naalakkersuisut, Aleqa Hammond, kvitterer for CSR Greenlands arbejde og erklærer sig fuldstændig enig i, at de værdier, som CSR Greenland står for også er vigtige for Naalakkersuisut. Formanden for Naalakkersuisut, Aleqa Hammond, udtaler:

”De værdier som åbenhed, gennemsigtighed, miljøhensyn, socialt ansvar for sine medmennesker og bæredygtighed er nøgleord for at vi sammen kan løfte de opgaver i flok som vi kommer til at skulle løse for fremtidens Grønland.”

Hun fortsætter:

”Derfor er det vigtigt for os at samarbejde med CSR Greenland for at være med til at sikre, at de værdier, der er så vigtige for vores lands fremtid også koordineres i tæt samarbejde med grønlandske virksomheder”. 

CSR (Corporate Social Responsibility) handler om virksomhedernes frivillige aktiviteter indenfor det sociale, miljømæssige og etiske område. Det er hermed også vigtigt for CSR Greenland at adressere de store sociale udfordringer i Grønland og få skabt gode og nyttige partnerskaber og forbedre Grønlands erhvervsliv på at arbejde med de CSR-krav, som stilles til virksomheder, der gerne vil være leverandører til en begyndende råstofsektor. 

Med venlig hilsen

 

Julie Rademacher

Toqq/direkte 345161

jura@nanoq.gl