Formanden for Naalakkersuisut, Aleqa Hammond lykønsker Aasiaat med de 250 år

Aasiaat 250 aar


Formanden for Naalakkersuisut, Aleqa Hammond, der deltager til Aasiaat´s officielle fejring af byens 250 års Jubilæum den 28. juli 2013 ønsker Aasiaat Tillykke med de 250 år.

Aleqa Hammond siger:

”Aasiaat var en anden by med andre udfordringer for 250 år siden og var grundlagt af et helt andet folk end de folk som bor i Aasiaat i dag.  Ens for tiden før og nu er folk fra Aasiaat visionære og har en stærk tro og optimisme om deres by og omegn, og dermed med deres egen styrke benytter sig af mulighederne. Aasiaat har en central rolle i vores land – Grønland, og fortsat vil være det i udviklingen af fiskeriet, uddannelsen og udviklingen indenfor råstofindustrien, og ikke mindst indenfor turismen.  Befolkningen i Aasiaat er varme og imødekommende og har stærke traditioner og vilje, som man kun kan føle sig et med. Jeg ønsker Aasiaat hjertelig tillykke og ønsker alle Aasiammiut fantastiske dage under festlighederne.”


Se billedserie fra fejringen.


Med venlig hilsen

Formanden for Naalakkersuisut Aleqa HammondKontakt for yderligere oplysninger: Else Olsvig /Namminersorlutik Oqartussat Tusagassiiviat, mobil: 534242, email: eols@nanoq.gl