Morten Kahlke afgået ved døden

Skattestyrelsen har lidt et stort tab, da styrelseschef, Morten Kahlke 56 år, er afgået ved døden, natten til i går tirsdag, efter kortere tids sygdom.

Morten Kahlke kom til Grønland i oktober 1984 hvor han i 24 år arbejdede i Nuuk Kommune først som inkassomedarbejder, efterfølgende som inkassochef og sidenhen som økonomidirektør.

April 2008 startede han i det daværende Skattedirektorat, hvor han bestred stillingen som seniorkonsulent for inddrivelseskontoret. Siden 2011 har Morten Kahlke bestridt stillingen som styrelseschef i Skattestyrelsen, hvor hans centrale fokus, naturligt nok, har været inddrivelse.

I morgen, torsdag, er der mindegudstjeneste for Morten Kahlke i domkirken i Nuuk, Vor Frelser Kirke, kl. 14:00. Efterfølgende er der kaffe på Godthaab Bryghus.

Afdelingschef, Kim Neumann Nielsen, indsættes som konstitueret styrelseschef indtil en afløser er fundet.
”På vegne af hele Skattestyrelsen vil jeg udtrykke vores dybeste medfølelse for familien som Morten Kahlke efterlader. Han vil blive savnet og husket som en god og dygtig chef og kollega” udtrykker konstituerede styrelseschef, Kim Neumann Nielsen.

Eventuelle spørgsmål vedr. ovenstående bedes rettet til konstituerede styrelseschef, Kim Neumann Nielsen, på mail knn@nanoq.gl eller telefon 346531