Om efterskoleelever

Oqaatsinik Pikkorissarfik – Sprogcentret – meddeler, at der på grund af personalemangel og sygdom blandt personalet har været vanskeligheder med kontakten til de kommende efterskolelever.

Det har i den senere tid været vanskeligt at komme i kontakt med Oqaatsinik Pikkorissarfik på grund af personalemangel og sygdom blandt personalet. Dette har medført, at efterårets efterskoleelever nogle gange har haft svært ved at komme i kontakt med Oqaatsinik Pikkorissarfik.

- Vi har nu fundet en løsning på problemet, og er atter i gang med at servicere efterskoleeleverne og deres forældre, udtaler fungerende centerleder Anne Goul Froberg, og fortsætter:

- De elever, som endnu ikke har fået billet til efterårets skoleophold, kan forvente at få tilsendt billetter og andre oplysninger inden for den nærmeste tid, ligeledes kan elever, der er på venteliste forvente at få besked inden for dette tidsrum.

De elever, der endnu ikke har fået besked, vil således blive kontaktet inden den 30. juni.Inussiarnersumik inuulluaqqusillunga
Med venlig hilsenKaali Olsen
Toqq/direkte 345740
kaol@nanoq.gl