Vestnordisk webportal

Grønlands Selvstyre og Nordisk Ministerråd for Ligestilling har i 2012 lanceret en webportal med fokus på ligestilling mellem mænd og kvinder i de vestnordiske lande.

Formålet med den portalen er at fremme dialog og netværk på områder, hvor vidensdeling og tættere samarbejde mellem de vestnordiske lande kan fremme ligestillingen.

Portalen er primært henvendt til vestnordiske organisationer og personer, der arbejder for at fremme viden og debat om ligestilling. Det er derfor brugerne selv, der via blogs, debat og sociale medier bestemmer, hvad webportalen kommer til at indeholde.

Webportalen vil i første omgang køre i en periode på to år, hvorefter det vil blive vurderet, om den skal fortsættes. Den kan besøges på denne internetadresse: www.westnordic-equality.org.  

Vestnorden er en samlet betegnelse for Island, Færøerne og Grønland, som alle deltager i Nordisk Ministerråd. I 1985 blev Vestnordisk Råd stiftet for at fremme samarbejdet mellem landene og styrke det vestnordiske perspektiv i det nordiske samarbejde.
Screendump fra Vestnordisk webportal