Konsulenttjenesten for Landbrug

Den landbrugsmæssige rådgivning har som formål at støtte det grønlandske landbrugs udvikling, varetages af Konsulenttjenesten for Landbrug. Konsulenttjenesten udfører forskellige rådgivningsopgaver på baggrund af den årlige resultatkontrakt med Naalakkersuisut. Fagrådgivningen bliver udført af fagkonsulenterne, regnskabskonsulenten, chefkonsulenten samt SPS-konsulenten.

Rådgivningen er baseret på at landmanden kontakter konsulenttjenesten, og anmoder om hjælp til en bestemt opgave. Rådgivningen sker både med besøg af landmændene på kontoret i Qaqortoq, men kan selvfølgelig også ske telefonisk og over e-mail.

Konsulenterne foretager, på foranledning af landmændene, besøg på gårdene vedr. rådgivningsopgaver, men konsulenterne bør da kontaktes i god tid. Fagrådgivningen er gratis, på nær regnskabsudarbejdelse.
Konsulenttjenesten for Landbrug rapportere årligt en evaluering af årets arbejdsopgaver samt halvårlige budgetopfølgninger til Naalakkersuisut.

Såfremt man ønsker landbrugsfaglig og økonomisk rådgivning og assistance, kan rådgiverne i Konsulenttjenesten for Landbrug kontaktes på følgende adresse.

Nunalerinermut Siunnersorteqarfik / Konsulenttjenesten for Landbrug

Anders Olsensvej B-1348
Postboks 153
3920 Qaqortoq
Telefon: +299 64 23 06
E-mail: info@nunalerineq.gl
Hjemmeside: www.nunalerineq.gl

Daglige åbningstider
Mandag 08.00-16:00
Tirsdag 08.00-16:00
Onsdag Lukket
Torsdag 08.00-16:00
Fredag 08.00-16:00