Inuuneritta III

Hermed sendes folkesundhedsprogrammet Inuuneritta III: Rammen om det gode børneliv i høring med høringsfrist d. 31. januar 2020. 

 Inuuneritta III skal sætte rammen for folkesundhedsarbejdet i perioden 2020-2030, hvor hovedfokus er sundhed og trivsel på børne- og familieområdet. Herunder er et af de centrale fokuspunkter mental sundhed gennem tværfagligt samarbejde. Det betyder ikke, at forebyggelsestilbud til borgere med kroniske sygdomme og arbejdet med KRAM-faktorer (kost, rygning, alkohol og motion) ikke fortsat er vigtigt. Udspillet skal ses i sammenhæng med øvrige tiltag på social- og sundhedsområdet.   Folkesundhedsprogrammet fremsendes med anmodning om jeres høringssvar senest d. 31. januar 2020 til Departementet for Sundhed på pn@nanoq.gl og med kopi til Jeppe Sievertsen Toftdahl på jsto@nanoq.gl.

 På baggrund af den interne høring af programmet, er der blevet udarbejdet en tillægsskrivelse til udkastet til Inuuneritta lll. Tillægsskrivelsen er en del af høringsmaterialet - se bilag 1.  

 Høringsmaterialet kan ligeledes findes på Naalakkersuisuts høringsportal; Naalakkersuisut.gl.

 Eventuelle spørgsmål vedr. høringen kan ligeledes sendes til Departementet for Sundhed pn@nanoq.gl eller jsto@nanoq.gl.

Emne:

Sundhed

Departement:

Departementet for Sundhed

Offentliggjort:

07 januar 00:00:00

Høringsfrist:

31 januar 00:00:00

Høringssvar sendes til:

pn@nanoq.gl