Aflysning af høring af ”Forslag til reviderede beskyttelseszoner for havpattedyr ved seismiske aktiviteter i grønlandske farvande”.

Den 17. september 2014: Aflysning af høring af ”Forslag til reviderede beskyttelseszoner for havpattedyr ved seismiske aktiviteter i grønlandske farvande”.

Miljøstyrelsen for Råstofområdet aflyser hermed høring af ”Forslag til reviderede beskyttelseszoner for havpattedyr ved seismiske aktiviteter i grønlandske farvande”, offentliggjort den 30. juli 2014 med høringsfrist til den 26. september 2014.

Aflysningen skyldes, at der er fejl i det forslag til reviderede beskyttelseszoner for havpattedyr ved seismiske aktiviteter i grønlandske farvande, som er sendt i høring; og at de ønskede bestemmelser til beskyttelseszonerne forventes at være væsentligt forskellige fra den tekst, som blev sendt i høring.

Når der foreligger et nyt udkast til guidelines for seismiske aktiviteter i grønlandske farvande, vil et rettet forslag til beskyttelseszoner for havpattedyr indgå og blive sendt i høring.

Miljøstyrelsen for Råstofområdet beklager de ulemper, denne aflysning af høringen måtte have medført.

Emne:

Råstoffer

Høringstype:

Miljøvurdering

Offentliggjort:

30 juli 14:30:00

Høringsfrist:

26 september 12:00:00